El 10 desembre 2015 Bernabé Zea impartirà el seminari titulat “El camí des de la gestació de la invenció fins a la comercialització de la tecnologia: identificació, protecció i transferència” al Centre d’Investigació Mèdica Aplicada (CIMA) a Pamplona.

En la conferència es realitzarà una aproximació general al procés de generació de valor a partir de la recerca, repassant cadascuna de les etapes crítiques involucrades: la invenció, l’estratègia de protecció, l’avaluació de l’interès comercial, la negociació i el contracte de transferència. La presentació s’il·lustrarà amb diferents exemples del sector de ciències de la salut.

Posteriorment, en Bernabé realitzarà al mateix centre una presentació de l’equip i serveis de ZBM Business Connect (ZBM BC) que continua la seva expansió en la prestació de serveis de consultoria i acompanyament a les empreses privades i institucions públiques de recerca per a l’optimització de les seves activitats de transferència de tecnologia a través d’un model de negoci assequible i atractiu per als clients.

Share:

Leave a reply