European and Spanish patent

and trademark attorneys

mans2

A ZBM la principal preocupació ha estat reunir un gran equip humà, donar-li continuïtat i crear un entorn de treball on aprendre és una necessitat.

Estem convençuts que aquesta fórmula permet a ZBM oferir els millors serveis i esperem que ens permeti comptar amb la vostra confiança.

tier1

Tier 1 del ranking de Managing Intellectual Property (MIP) des del 2007

ZBM gaudeix d’aquesta posició des del 2007 ininterrompudament. Aquest reconeixement és un premi a la feina feta des de la creació de ZBM. Amb aquesta ressenya també volem agrair als nostres clients el seu suport i fidelitat, ja que en l’elaboració del rànquing es valora sobretot les seves opinions.

iam

Highly recommended des de l’any 2012

En totes les edicions del “Patent 1000 – The World ‘s Leading Patent Practitioners”, IAM, després d’investigar les diferents firmes de propietat industrial en 50 països, només n’ha llistat dues com “highly recommended” en la categoria de patents per a Espanya, sent ZBM una d’elles.

intl

Partnership Law Firm of the Year a Espanya
Patents Law Firm of the Year a Espanya (2018)

ZBM ha estat triada per la Corporate Intl. Magazine com la “Partnership Law Firm” dels anys 2015-2018 a Espanya. Així com “Patents Law Firm of the Year (2017-2018)”.
Els premis Corporate INTL s’atorguen anualment i són un reconeixement a la feina feta en els últims 12 mesos.

global

IP Law Firm of the Year a Espanya

Ser nomenada la “IP Law Firm of the Year in Spain” 2013 i 2014 dins dels “Global Law Experts Awards”, és un gratificant èxit per ZBM que reflecteix un cop més l’opinió dels nostres clients apreciant la nostra expertise.

acq5

ACQ LAW Awards Firm of the Year in Spain

“Partnership Law Firm of the Year” 2013, 2014, 2015 i 2016. Els premis “ACQ LAW Awards” són escollits per la pròpia indústria i atorguen reconeixement a aquelles empreses que constitueixen un referent de les millors pràctiques en diferents àrees.

globalawards

LiveWire Global Awards Firm of the Year in Spain

Premi “Partnership Law Firm of the Year” en els premis “Global Corporate LiveWire 2014”. Els Premis Global honren a les empreses i els professionals que han demostrat una excel·lència i unes millors pràctiques.

legalfinest200

2015 Legal’s finest 200 Awards

Legal’s Finest és una guia de referència per a advocats de tot el món. Legal’s Finest 200 representa una selecció de dos-cents advocats de prestigi i bufets d’advocats d’arreu del món. Les nominacions s’han fet a través de 42.000 professionals de rellevància, empreses, directius, inversors i líders de la xarxa. El sistema de votació té lloc a través de la seva pàgina web.