La Reyes García i la Yahel Contreras assistiran a la reunió anual de l’INTA 2022 Live+ a Washington DC. A ZBM esperem conèixer nous col·laboradors i amics, així que la Reyes i la Yahel estaran encantades de programar un cafè amb vosaltres per intercanviar punts de vista.

La Reyes, responsable del nostre Departament de Marques i Agent espanyola de Patents i Marques i representant autoritzada davant de l’EUIPO, ofereix assessorament expert en la tramitació i defensa de marques i noms de domini a Espanya, Europa i la resta del món.

La Yahel, responsable del Departament Internacional i Legal de ZBM i també Agent espanyola de Patents i Marques, coordina i assessora en la presentació i tramitació de patents a tot el món, i proporciona assessorament jurídic intern i a clients en matèria de transferència de tecnologia, incloent la redacció i anàlisi de contractes.

Totes dues són sòcies de ZBM i també assessores legals de ZBM Business Connect, spin-off de ZBM Patents & Trademarks, que ajuda les empreses privades i institucions públiques de recerca a optimitzar les seves activitats de transferència de tecnologia.

La reunió de l’INTA d’aquest any, Live+, inclourà reunions, seminaris i sessions formatives presencials i virtuals a través d’una nova plataforma innovadora, amb una llarga llista d’influents professionals d’IP de tot el món, entre els quals s’hi troben titulars de marques de grans corporacions, petites i mitjanes empreses, despatxos d’advocats i membres d’agències governamentals.

L’esdeveniment, de cinc dies de durada, reuneix els professionals de la propietat industrial i les empreses inscrites per parlar dels reptes i les oportunitats actuals a què s’enfronten les marques, per fomentar l’intercanvi d’experiències entre col·legues de professió i per estar al corrent dels darrers avenços en matèria de marques.

Reserveu les dates i ens veiem a DC!