El 17 de juny ZBM va organitzar una jornada de formació per a clients i amics per explicar els aspectes més importants de la patent unitària i el Tribunal Unificat de Patents (UPC) que s’espera que entri en vigor a principis del 2023 i com afectarà el nou sistema a les patents ja concedides i validades a Europa.

En la seva xerrada: La Patent Unitària i el Tribunal Unificat de Patents: com preparar-se per a la nova situació i treure-li el màxim partit, Montserrat Jané i Noemí Daviu van parlar dels avantatges i inconvenients del nou sistema i dels costos associats. Es van donar consells pràctics sobre les estratègies per a una protecció efectiva abans, durant i després de l’entrada en vigor del sistema, sense oblidar la situació particular dels sol·licitants espanyols.

L’esdeveniment també es va aprofitar per oferir les presentacions següents sobre diversos aspectes d’interès relacionats amb la propietat industrial:

Bernabé Zea / Full de ruta per a la protecció en biomedicina: el camí des del descobriment biomèdic fins a la comercialització del producte

Reyes García / Recomanacions per protegir i mantenir adequadament les marques

Oscar Rubio / Detectar i atacar les patents dels teus competidors

Després de cada presentació es va obrir un torn de preguntes i de debat per compartir opinions i aclarir dubtes.

La jornada de formació de ZBM va tenir lloc a la Casa Fuster, un preciós edifici modernista al centre de Barcelona, ​​obra de l’il·lustre arquitecte català Lluís Domènech i Montaner. Estem molt satisfets d’haver rebut un gran interès per l’esdeveniment, amb prop d’un centenar d’assistents.

La sessió va ser enregistrada en vídeo i està a disposició de les persones interessades. Per accedir a l’enregistrament, escriviu a .