Estem encantats de començar l’any nou amb l’anunci de 3 nous socis a ZBM: L’Óscar Rubio, la Carolina Janer i la Reyes García. Amb ells, el nombre de socis s’eleva a 13.

La Carolina treballa des de la nostra oficina de Madrid i ha fet una feina fantàstica a l’àrea de biotecnologia des que es va unir a ZBM el 2008. El seu treball consisteix en la redacció i la tramitació de sol·licituds de patents, així com en la realització d’estudis de patentabilitat i llibertat d’operació, entre altres. És Agent de Patents Europees des del 2015.

L’Óscar, expert en enginyeria mecànica, ha demostrat la seva gran vàlua durant en els anys que porta amb nosaltres i serà d’una gran ajuda en la gestió del departament d’enginyeria. Es va incorporar a ZBM el 2016, el mateix any que va aprovar l’European Qualifying Examination. El 2021, va obtenir el Diploma en Litigis de Patents a Europa que li permetrà representar clients davant del Tribunal Unificat de Patents. Treballa a la nostra oficina central a Barcelona.

La Reyes és Agent espanyol de Propietat Industrial i Agent Europeu de Marques i Dissenys. S’incorporà a ZBM el 2015 per assumir la direcció del departament de marques i treballa des de la nostra oficina central a Barcelona. La Reyes ha donat un gran impuls al nostre departament de marques. La seva extensa experiència i la seva visió global de les necessitats dels clients la situen en una posició única per oferir un assessorament a mida.

La incorporació dels nostres tres nous socis és conseqüència de la política de la companyia d’oferir part de la societat als empleats que combinen una excel•lent competència i un ferm compromís amb l’empresa.